Prisma Facility Services

Sinds 2018 is Prisma in Nijmegen actief. Onze medewerkers maken schoon bij kantoren, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, garages en zorgverleners zoals fysiotherapeuten en tandartsen.

Wij houden de communicatielijnen kort, voor uw gemak

Geen verschillende projectmanagers waardoor u niet meer weet wie waar de verantwoordelijkheid heeft. Als u ons belt, weet u direct waar u aan toe bent.

Wij bieden schoonmaakdiensten op maat

Wanneer u een schoonmaakcontract bij ons afsluit, bespreken we altijd de werkplannen en de aanpak die wij gaan hanteren voor uw specifieke opdracht. Wij hanteren flexibele schoonmaakcontracten, overleg is altijd mogelijk. Daarnaast streven wij ernaar om het schoonmaakwerk zo prettig mogelijk te laten verlopen: we bespreken met u de uren die u in wilt zetten en wanneer, wij instrueren onze schoonmakers.

Onze schoonmakers gaan geheel zelfstandig te werk

Aan de hand van een log en de werkplanning die wij in overleg met u hebben opgesteld. Omdat we weten dat het prettig is dat u weet wie er in uw bedrijf schoonmaakt, streven wij naar de inzet van vaste medewerkers bij algemene schoonmaak. U weet wie er bij u komt schoonmaken en de schoonmaker weet wat er van hem of haar wordt verwacht. U heeft nergens omkijken naar.

Al met al zijn onze diensten flexibel in te zetten

Door zelf goed te overleggen met u en uw wensen om te zetten naar het beste schoonmaakplan, maar ook door ons personeel dat enthousiast te werk gaat en flexibel is in werktijden.

Wij werken samen met andere schoonmaakbedrijven

Wij werken ook voor andere schoonmaakbedrijven als onderaannemer. Groeit uw schoonmaakbedrijf snel, is er ziekte bij het personeel, heeft u spoedklussen die u zelf niet op kunt lossen? Neem contact met ons op om samen te werken.

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Dus ook – vanzelfsprekend – buiten kantooruren kunt u ons bellen. Wij zorgen voor een team van vakmensen dat u snel en doeltreffend te hulp schiet.

Neem contact op

Bel, mail of kom langs!

info@youremail.com

Tel: +44 (0)20 7405 7686